Utazás előző életekbe

Elménk két fő részből áll: a tudatból és a tudatalattiból, melyek aránya 10%-90%.
A tudatalattink felelős többek között az érzelmeink KORLÁTLAN tárolásáért, ami azt jelenti, hogy ha egy fel nem dolgozott érzés vagy trauma lakozik benne – függetlenül annak keletkezési idejétől, legyen az 5 év, 50 év vagy 500 év – hatással van/lehet a jelenlegi életünkre.
Az agyunkat képzeljük el úgy, mint egy szoftvert, amiben rengeteg program fut, vagy csak inaktívan pihen. Akár a futó programokban, akár az inaktívakban lehetnek fel nem dolgozott érzések, élmények, traumák. Ennek forrása lehet: magzati kor, gyerekkor, mostani élet, előző élet, transzgenerációs vonal de akár egy párhuzamos élet is.
Egy inaktív program bármilyen olyan eseményre aktivizálódik, ami akár csak egy kis mértékben is, de hasonlít valamiben az eredeti eseményre. Elég egy apró pici részlet, vagy akár egy íz, illat, hang. Ezek nyilván nem tudatosulnak, hiszen észrevétlenül a tudatalattinkban zajlanak. Ezt akár onnan ismerhetjük fel, hogy egyszer csak „hirtelen” másképp gondolkodunk, érzünk, cselekszünk és ugyan keressük a racionális okát, de nem találjuk. Bekapcsol valami.
Az előző életekbe való utazás talán misztikusnak tűnik, ezért a racionálisan gondolkodók elutasítják, sőt kimondottan butaságnak tartják.
Az előző életekbe tett utazás nem arra való, hogy magyarázatot találjunk arra, hogy miért is vagyunk áldozatok a mostani életünkben, hanem arra, hogy egy további lehetőséggel bővítve megtaláljuk az elakadásunk forrását.

Sokféle tévhit él az emberekben, amiből néhányat most szeretnék eloszlatni:

– Mi van ha ott maradok?

Válasz: Ilyen nincs.

– Mi van, ha olyan dologgal találkozom, ami szörnyű lesz?

Válasz: Csak olyan dologgal tudunk találkozni, aminek feldolgozására készen állunk; amire még nem vagyunk készek az egyszerűen nem tud felszínre kerülni.

– Mi van ha az egész csak a képzeletem szüleménye?

Válasz: Ez viszonylag könnyen felismerhető, és akkor segítek ezen tovább lendülni (mert az ego időnként bezavarhat).

– Mi van ha nem hiszek benne?

Válasz: Az előző életbe tett utazás nem kötelező (csak azoknál alkalmazom, akik kérik); én senkitől nem kérem, hogy higgyen benne; nyilván akkor működik, ha az ember legalább nyitott iránta, de voltak akik nem hittek benne és a terápia során mégis spontán előjöttek előző életek; bennük azóta több van nyitottságnál, különösen, hogy az életükben pozitív irányú változások következtek be.
Döntse el mindenki a saját hitrendszere alapján, hogy egy előző életbe tett utazással lehetőséget ad-e magának, hogy egy kicsit közelebb kerüljön saját legbelső világához, a miértekre választ kapjon és talán több évszázad óta cipelt tehertől megszabaduljon.

Kérdésed van? Vedd fel velem a kapcsolatot!

7 + 14 =