Parapszichológia

„Nemzedékünk legnagyobb felfedezése, hogy az ember gondolatainak megváltoztatásával képes az életét is megváltoztatni, mert sorsunkat gondolataink határozzák meg.”

William M. James

A parapszichológia egy speciális „tudományág”, illetve kutatási irányzat, ami az élőlény és környezete közötti olyan kölcsönhatásokkal foglalkozik, amelyeknek a fizikai hordozója, illetve a közvetítés oksági lánca a tudomány jelenlegi állása szerint ismeretlen. Ezek azok a jelenségek, amik az agyunk számára felfoghatatlanok, illetve logikusan megmagyarázhatatlanok; ilyen például a telepátia vagy a szinkronicitás.

Az általam képviselt parapszichológia a hét hermetikus alapelvre és a gondolat teremtőerejére épít, valamint elismeri, hogy a világon minden energia vagyis rezgés, és hogy képesek vagyunk saját energia (rezgés)szintünk emelésére és az ebből fakadó előnyök kihasználására.

Az általam képviselt parapszichológia nem azonos az ezt az irányzatot bírálók által gyakorta sugallt nézettel, vagyis nem foglalkozom az ufókkal, a Yeti keresésével, a vámpírokkal és varázslással sem. A parapszichológiát gyakran összefüggésbe hozzák – szintén helytelenül – egy sor különféle, „mágikus” képességekkel rendelkező szórakoztató művésszel, bűvésszel, akikhez szintén nem tartozom.

Kérdésed van? Vedd fel velem a kapcsolatot!

15 + 9 =