Szolgáltatások Alternatív és holisztikus gyógyászat

A transzperszonális pszichológia a pszichológiának egy relatíve új határterülete, mely túllép a hagyományos pszichológia keretein. A Freud-féle egyéni tudattalanon és a születés utáni eseményeken/élményeken túl foglalkozik még a perinatális (fogantatástól a születésig) élményekkel és a kollektív tudattalannal, az ember spiritualitás iránti igényeivel, az egészséges ember kiteljesedésével, az individuumon túl nyúló tapasztalatokkal .
A hagyományos pszichológiával szemben a terápia középpontjában nem a kibeszélés van. A verbalitás szerepét átveszi a (különböző módosult tudatállapotokban szerzett) megtapasztalás és a kliens pszichéjének saját gyógyító intelligenciája.

Autogén tréning

Relaxáció, stresszoldás – rendszeresen, tréningszerűen végzett gyakorlatokkal – belső koncentrációval és önmagunkra irányuló passzív figyelemmel – létrehozzuk a pszichés és testi-lelki ellazultságot.

Belső gyermek

Sérült gyermeki énünk megvigasztalása – a belső gyermek meditáció során odafordulunk egykori gyermeki önmagunkhoz, hogy a jelenlegi felnőtt felszabadulhasson a múlt láthatatlan béklyói alól.

Belső utazás

Brandon Bays alapjánegy olyan érzelmi-gyógyító módszer, mely a valaha megjelent, de át nem élt, elfojtott vagy kontrollált érzésekhez segít hozzáférni.

Coaching

Előre irányuló folyamat – ennek során az ügyfél új ismeretekre tesz szert, elmélyíti tudását, fejleszti kreativitását, munkavégzése, eredményessége fokozódik, és mindezek következtében javul életminősége.

Egyéni vezetett meditációk

Lelki béke, megnyugvás – ilyenkor sikerül a környezetből kikapcsolódni, úgyhogy pszichológiai szempontból az élményt megváltozott tudatállapotnak nevezzük. 

Hipnózis

Fókuszált állapot – a hipnotikus, ellazult állapotban az érzelmileg fel nem dolgozott emlékeket a felszínre hozzuk, a felismeréssel pedig sok mindent a helyére rakunk.

KIP

A problémának megfelelő képek/szimbólumok – relaxált állapotban, ezzel a pszichés energia kép formájában jelenik meg, válik kézzelfoghatóvá, feldolgozhatóvá.

Metamorf masszázs

Átváltozás, átalakulása kéz és a láb reflexpontjain keresztül végzett speciális lelki blokkoldó technika, mely megszabadítja a lelket a sérülésektől.

Parapszichológia

Kutatási irányzat, kölcsönhatásaz általam képviselt parapszichológia a hét hermetikus alapelvre és a gondolat teremtőerejére épít…

Párterápia

Te + Én = Mia párkapcsolati problémáink megértése és kezelése csak és kizárólag saját magunk és a párunk megértésén keresztül történhet. A párterápia ebben segít.

Személyi- és életvezetési tanácsadás

Tisztábban látni  – önmagadat és a céljaidat, megtalálni az egyensúlyt az életedben, javítani a kapcsolataid minőségén. Ha életmódot szeretnél váltani vagy megtanulni alkalmazkodni az élet kihívásaihoz. Ha válaszokat keresel a veled történt eseményekre vagy az életed értelmére.

Transzgenerációs oldás

Felismerés – Feloldás – a feldolgozatlan traumák a családi rendszerben mindaddig újra és újra felbukkannak, amíg valaki nem kezd el vele foglalkozni, vagyis fel nem oldja.

Újjászületés

Magzati kori élmények feltérképezése, oldása – ennél a módszernél a cél a magzati korban és a születéskor átélt traumák, stressz csökkentése, feldolgozása, a fogantatás és a születés közötti időszak történéseinek tudatosítása, megértése.

Utazás előző életekbe

Elakadásunk forrásaha a tudatalattinkban egy fel nem dolgozott érzés vagy trauma lakozik – függetlenül annak keletkezési idejétől, legyen az 5 év, 50 év vagy 500 év – hatással van/lehet a jelenlegi életünkre.